perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus

Juhannus viime kesänä meidän mökillä,
järven rannalla.
Mikä tunnelma ja tuoksu siinä onkaan istua lahonneen kannon
päällä kun grillataan makkaraa...
katsella joutsenten lentoon lähtöä ja nauttia auringon säteistä..
Tänään tein meille ruuaksi Atrian BBQ-marinoituja pihvejä, 
keitin suomalaisia varhaisperunoita ja kylkeen salaattia,
jossa tomaattia, kurkkua, punasipulia, mansikkaa ja fetaa.

Ruisnappien päälle levitin kylmäsavulohilevitettä, 
helppotekoista herkkua (ohjeen sain veljeni vaimolta).
Siihen tulee yksinkertaisesti:
150 g Pirkka kylmäsavulohta
1 kevätsipuli
muutama oksa tilliä
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria

Ainekset silputaan ja kuutioidaan pieneksi ja 
yhdistetään kermavaahtoon.
Nuo määrät on sinne päin, ei kovin tarkkoja, mutta
eipä siinä voi epäonnistua, kun on hyvät aineet ja 
maistelee tarvittaessa.
Jälkiruuaksi syötiin tänä aamuna leivottua 
mansikkakakkua

....ja vierailtiin eläinpuistossa
Iloista juhannusta jokaiselle <3
Saa nähdä mitä me vielä keksitään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti