Pohja:
300 g Digestive-keksejä
150 g voita sulatettuna
Täyte:
3 pkt Philadelphia-juustoa (täysrasvainen)
1 prk (250 g) Valion maitorahkaa (sitä rasvaisinta versiota)
200 g valkosuklaata
1 dl sokeria
2 rlk voisulaa
1 dl Maizenaa
1-2 tl vanilja-aromia ( Dr.Oetker)
3 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
Murskaa keksit ja sekoita voisulaan.
Painele keksiseos irtopohjavuokaan ( halkaisija 26 cm)
jonka pohjalle on pingotettu leivinpaperi ja vuoan reunat on voideltu oliiviöljyllä.
Paista pohjaa 10 min 175 asteessa uunin keskitasolla.
Valmista täyte vatkaamalla tuorejuusto ja maitorahka. Lisää vanilja-aromi, maizena,
sokeri ja voisula.
Lisää munat yksitellen vatkaten ja lopuksi kerma.
Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää lämmin suklaa täytteen joukkoon.
Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää lämmin suklaa täytteen joukkoon.
Kaada seos pohjan päälle.
Paista keskitasolla n. 40 min.
Kakku saa olla väriltään kullankeltainen, mutta jos alkuvaiheessa se ottaa
liikaa väriä, peitä kakku paiston aikana foliolla.
Sammuta uuni.
Jätä kakku uunin jälkilämpöön n. 30 minuutiksi.
Kakku on parasta leipomisesta seuraavana päivänä. Sen kanssa voi
tarjota marjakastiketta vaikka vadelmasta tai mansikasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti