Voit tehdä ohjeesta Rocky Road-kakun
kahvikakkuvuokaan ja leikata valmiiksi
paloiksi pöytään, tai levittää massan suorakaiteen
muotoisen korkeareunaisen vuoan pohjalle
ja leikata siitä pienempiä paloja,
kääriä sellofaaniin ja antaa vaikka lahjaksi.
1 pss Caramellin makuisia mikropopcorneja
150 g piparkakkuja
2 levyä Fazerin sinistä (a' 200g)
1 levy Fazerin tummaa suklaata
3 rasiaa sokeroituja kirsikoita
50 g voita
1 dl korintteja
koristeluun 100 g valkosuklaata
Pilko aluksi kirsikat pieniksi paloiksi.
Valmista popcornit mikrossa. Siirrä käsin popcornit isoon kulhoon.
ÄLÄ kaada, jottei kulhoon joudu popcornien siemeniä!
Lisää popcorneihin paloitellut kirsikat ja korintit.
Murenna sekaan piparkakut.
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa välillä sekoittaen.
Siirrä levyltä heti, kun seos on tasainen.
Hämmentele ja jäähdyttele hetken ja
kaada sula suklaa popcorn-seoksen joukkoon ja
sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jähmetä seos jääkaapissa haluamaasi vuokaan.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja "roiski"
kakun päälle raitoja.
Säilytä Rocky Road-kakku jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti