lauantai 10. lokakuuta 2015

Kandeeratut ruusun terälehdet


Tänään eräs pikku prinsessa juhlii syntymäpäiviä. Sain kunnian
leipoa juhliin tämän Brita-kakun. Kakun välissä on laktoositonta
kermaa vaahdotettuna, tuoreita mansikoita ja pakastettuja mustikoita, 
jotka lisäsin jäisinä.
Brita-kakku kannattaa aina täyttää tarjoilupäivänä.

*****

KANDEERATUT TERÄLEHDET

2 pienikukkaista ruusua
muutama pienin lehti oksasta
kananmunan valkuaista
Siro sokeria

Irrota varovasti terälehdet, sivele niihin siveltimellä ohut
kerros valkuaista ja ripottele päälle sokeria. Siro käy tähän 
parhaiten, koska se on pienikiteistä ja lopputuloksesta
tulee kaunis.
Kuivata leivinpaperin päällä pellillä/tarjottimella
pöydällä seuraavaan päivään.
Kandeeratut terälehdet säilyvät 
huoneenlämmössä suljetussa rasiassa.



Valmis kakku. Kakun päälle sihtasin
tomusokeria ja asettelin terälehdet sen jälkeen.


Harrastan piirtämistä ja muuta taiteen tekemistä,
rakastan goottikulttuuria ja sen tiimoilta oon perustanut
blogin, jossa yhdistyy rakastamani musiikki, ja mm.musiikin
ja elokuvien inspiroimina syntyneet piirustukset.
Tarkoituksena olisi aloittaa taas myös öljyväri/akryyli-maalaus.
Blogiin pääsee tästä.


Mukavaa syksyä jokaiselle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti